Om kulturtreffet 2018

Velkommen til det nittende kulturtreffet. Temaet i år er teknologi og estetiske fag innen tegnspråklige rammer. 

Vi begynner dagen med forskjellige workshops. Mer informasjon kommer. 

Samtidig tilbyr vi våre tradisjonelle aktiviteter. 

Etter workshopene avsluttes dagen med en forestilling med innslag av teater, kreativt tegnspråk, dans og film i storsalen. Da kan de som vil være med bidra eller vil dere bare se på forestillingen er det hyggelig. 

Bli med på forestillingen

På teaterscenen skal det vises kunstneriske innslag fra elever/skoler fra ulike deler av Norge, som vi syr sammen til en hel forestilling.

Dere må melde dere inn som skole/skoleklasse eller du kan som individuell skoleelev melde deg på gjennom din lærer/skole. Vi håper at dere også er supermotivert til å vise et innslag til vår forestilling denne dagen, men dere kan også bare være med å se på. Hvis noen har lyst til å ta med en av sine venner er det også åpent for det. .

Innslaget må gi en visuell opplevelse for de som ser på, enten det skjer gjennom tegn- og kroppsspråk, lyssetting eller andre visuelle virkemidler. Tidligere har Kulturtreffet vist blant annet tegnspråkpoesi, film, dans og drama. Det er bare fantasien som setter grenser for innslagene.

Få nye venner

Kulturtreffet er en flott mulighet for elever fra 1.–10. trinn til å få oppleve og ta del i kulturelle aktiviteter på tegnspråkets premisser. På kulturtreffet møter elevene andre tegnspråkbrukere, og får muligheten til å dele opplevelser og knytte vennskap. Det kommer mange tegnspråklige barne- og ungdoms­skoleelever og lærere fra hele landet.

Hvilken faglig utbytte får elevene?

Last ned og skriv ut

Her kan du laste ned folder for kulturtreffet og plakatkonkurranse. Skriv ut og del med medelever og lærere. 

Last ned folder for kulturtreffet

Last ned flyer for plakatkonkurranse