Statpedkonferansen

"Jeg vil lære! - et spesialpedagogisk blikk på læring og inkludering"

Konferansen synliggjør spesialpedagogisk kompetanse og praksis og presenterer nyere forskning.

 

Målgruppen er PP-tjeneste, pedagogisk personale i skole og barnehage, universitet- og høgskolesektor, spesialisthelsetjeneste og kommunal helse- og omsorgstjeneste.

19. og 20. mars 2019, Clarion Hotel, THE HUB

Statpedkonferansen 19.-20.mars 2019

Vi har nå åpnet for påmelding på Statpedkonferansen 2019. Fjorårets konferanse ble raskt fulltegnet, så vi anbefaler at du er tidlig ute med påmelding!

Årets konferanse har tittelen «Jeg vil lære! Et spesialpedagogisk blikk på læring og inkludering». Konferansen synliggjør spesialpedagogisk kompetanse og praksis og presenterer nyere forskning.

Du møter blant andre disse fagpersonene:

  • Dr Nidih Segal, Reader in Education fra University of Cambridge – gir oss inngående kjennskap til hennes forskning om barn med spesielle behov, læring og hvordan skape inkluderende læringsmiljøer.
  • Camilla Stoltenberg – Stoltenbergutvalget -  vil snakke om  «En skole for alle – om kjønnsforskjeller i skoleprestasjoner og konsekvensen for samfunnet»
  • Anne Thorhild Klomsten, NTNU   - om Livsmestring på timeplanen!
  • Leo Ajkic, programleder – tar oss med på hans historie om hvordan han ble inkludert og intergrert i den norske skolen og i det norske samfunnet

Målgruppen er PP-tjeneste, pedagogisk personale i skole og barnehage, universitet- og høgskolesektor, spesialisthelsetjeneste og kommunal helse- og omsorgstjeneste.

Earlybird: Meld deg på før 1. januar: pris 1300

Vi ser frem til å se deg på konferansen!