SPOT-konferansen

SPOT er Statpeds årlige konferanse om spesialpedagogikk og teknologi.

SPOT 2017 arrangerer vi 21. og 22. november 2017. 

SPOT skal være en praktisk konferanse med målsetning om å inspirere, gi oversikt, øke kompetansen og mulighet for å dele erfaringer. Konferansen henvender seg til personer som bruker teknologi i opplæringen. Dette kan være lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner i Universitet og høgskolesektor eller helsesektor og foreldre. 

SPOT 2016 ble arrangert 31. oktober og 1. november på Lillestrøm. 

Se #statpedspot2016

Se bilder fra SPOT 2016

Podcast, digitale bøker og dysleksi

Teknologisk tilrettelegging er alfa og omega for elever med dysleksi. Trine Aakermann fra Sandefjord videregående skole holder seminar på SPOT 2016. 

Hvordan velge i mangfoldet av apper

Hør hva Jesper Homann legger vekt på i valg av apper til bruk i spesialundervisningen. På Statpeds SPOT-konferanse i høst 2016  holder han seminar og workshop.

Dataspill får elevene til å yte mer

Øystein Imsen har erfart at dataspill og programmering får elever med konsentrasjons- og oppmerksomhetsvansker til å yte mer.

Sansestimulering med teknologi

Sanseopplevelser med LED-teknologi, portable prosjektorer, rimelige paraplyer og gratis apper? Richard Hirstwood kommer til SPOT-konferansen 2016 og viser et mangfold av ideer.

 

Fra kaos til kontroll med smartklokker

For elever som sliter med struktur og det å huske ting, kan en smartklokke være en smart idè. Se video fra erfaringene i Kongsberg kommune.