Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
Bokmål
Hylleplass:
Hør utdrag:
Reserver...       Legg i ønskeliste
(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Forlaget skriver om denne boka:

Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag
Bok
for basisstoff, oversikt og leselyst
RM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler og
illustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.

I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.
Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.
Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.

Nett
for aktivitet, opplevelse og fordypning
På nettstedet vil du finne filmsnutter blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.
Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.
Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 20062007.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning