Babblarna - Dadda kommer på besøk

Babblarne-serien er laget for å gi bedre språkutvikling hos barn. Dette er den første boken i den populære serien og hjelper barna å lære om begrepet "hvem?". 

Fakta og tilgjengelighet

Kategori: Språk/tale, Sammensatte lærevansker, Spesifikke språkvansker, Før skolealder, Småtrinnet (1.-4.), Bøker/hefter, Ord- og begrepsopplæring, Lærevansker og utviklingshemming, Statpeds ressurser

Språk: Norsk bokmål

Pris: 165 kroner

Utgiver: Statped

Lær barna hvordan et ord kan brukes for å peke ut noe spesielt, sette navn på det eller be noen om å hente det som pekes ut.
Babblarne vekker  nysgjerrighet og lyst til å lære. Dette er en utmerket start til å utvikle språket gjennom babbling og lek med språklyd, begreper og grammatikk

Babblarne-serien er produsert i samarbeid med Iréne Johansson som er Karlstadmodellens grunnlegger og Hatten forlaget i Sverige.
Norsk utgave er utgitt av Statped i samarbeid med Norsk Nettverk for Downs syndrom og med støtte fra Extrastiftelsen.

Du kan kjøpe plastfigurer og spill til Babblarna her: www.infovestforlag.no

  • Produktet er egnet for bedre språkutvikling hos barn generelt, men passer også for barn med forsinket språkutvikling, barn med nevrologiske vansker m.m. Produktet kan også være nyttig for barn med spesifikke behov grunnet Downs -syndrom, Fragilt X -syndrom, Dyspraksi m.fl.