Til hovedinnhold

Praktisk informasjon

Dato: Onsdag 30. novenber kl. 09:00 – 15:00
Det er ingen påmelding og du kan delta gratis

Målgruppe: Ansatte i skole og barnehage, skoleledere, PP-tjeneste, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektoren.

Slik følger du sendingen

Sendingen åpner Kl 8:45, sendingen av konferansen starter automatisk kl.9:00. Klikk på lenken: Startsiden til fagtorget. En Webinar-side dukker opp. Klikk på SE WEBINAR-knappen som ligger omtrent midt på skjermen.En ny side dukker opp med en stor Play-knapp midt på skjermen. Klikk på Play-knappen. Du kan se webinaret med nettleserne Chrome, Edge, Firefox og Safari (nettleseren Explorer virker ikke).

Velg hva du vil se

Det er ett felles program frem til lunsj. Det vil si at det er samme program i alle kanaler. Etter lunsj (12:30) kan du velge mellom fire ulike kanaler med forskjellige paralleller, du kan bytte kanaler når det passer deg. Å gå ut og inn som det passer deg.

Chat

Nettsiden er delt opp i 2 deler. På høyre side kjøres det «Statped Chat». Her har du mulighet til å sende inn spørsmål til chat-verten.

Resten av skjermen viser videobilde av selve sendingen. Ønsker du ikke å ha chatten fremme, må du maksimere videobildet ved å klikke på Fullskjerm-knappen nede i høyre i videobilde (når musmarkøren berører Fullskjerm-ikonet, dukker det opp et skjermtips på skjermen hvor det står Fullscreen).

Du kan også navigere via hurtigtaster ved å bruke Tab, Mellomrom, Enter og piltastene eller tallene.

  • Tab - går videre til neste interaktive element
  • Skift + Tab - flytter til forrige interaktive element
  • Mellomrom eller Enter - aktiverer det valgte interaktive elementet

Opptak

De fleste innleggene vil bli lagt ut etter konferansen, dersom foreleseren gir oss tillatelse til dette. Det tar vanligvis ca en uke da vi har som policy at alle opptak vi legger ut skal være tekstet. Du vil finne dem her.