Til hovedinnhold

Praktisk informasjon

Samisk spesialpedagogisk nettverk ved Samisk spesialpedagogisk støtte (SEAD) og Nasjonalt senter for samisk i opplæringa har gleden av å invitere deg til Samiske pedagogiske fagdager i Bodø.

Samiske pedagogiske fagdager blir holdt annet hvert år i ulike deler av Sápmi. Fagdagene har et tydelig samisk og samiskspråklig fokus. Formålet med disse fagdagene er å samle pedagogisk personale fra samiske opplæringsinstitusjoner fra hele Sápmi for å utvikle faglig kompetanse, knytte kontakter og bli kjent med ulike deler av områder der det finnes samiske skoler og barnehager.

Målgruppen for fagdagene er først og fremst pedagoger ved skoler og barnehager med samiske elever og barn, men naturligvis passer fagdagene også for barnehage- og skoleeiere, ansatte ved PP-tjenesten, og andre interesserte.  

Dato: 16.-17.april 2024

Sted: Scandic Havet, Tollbugaten 5, 8006 Bodø

Pris: Kr 2000,- inkl. lunsj begge dager

Påmeldingsfrist: 22.mars, meld deg på her.

Overnatting: Reise og overnatting bestilles av den enkelte. Bestill rom via www.scandichotels.no/havet, ringe hotellet direkte på 75 50 38 00 eller send epost til havet@scandichotels.com

Konferansemiddag

Du melder deg på konferansemiddagen i påmeldingen, tre retters middag NOK 695,- Påmelding til middag er bindende. Drikke kommer i tillegg. Middagen avholdes på Scandic Havet. Pris blir lagt til konferanseavgift når man melder seg på middag.

Tolking

Tolking skjer på digital plattform.Dersom du trenger tolk, ta med deg pc/telefon og hodetelefon.

Kontaktpersoner:

  • Solvår Knutsen Turi, Statped/SEAD Tlf: +47 975 08 282
  • Randi Juuso, Nasjonalt senter for samisk i opplæringa Tlf: +47 784 48 624