SPOT

SPOT er Statpeds årlige konferanse om spesialpedagogikk og teknologi.

SPOT 2019 arrangeres 13. og 14. november på The Qube på Gardermoen. 

SPOT er en praktisk konferanse som skal inspirere, gi oversikt, øke kompetansen og være en plass for å dele erfaringer. Konferansen er for deg som bruker teknologi i opplæringen. Den er for lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektor og for foreldre. 

AR og Google Glass for elever med ADHD og autismespekterforstyrrelser

Ikke gå glipp av en av de store begivenhetene på årets SPOT-konferanse. Dr. Ned Sahin fra Boston er en av de ledende innenfor området teknologi for å øve på sosiale og emosjonelle ferdigheter Kom og hør han, og prøv Google Glass, på SPOT 14. november.

 

Rekk opp hånda! Live podcast med Martin Johannessen og Jørgen Moltubak

Lurer du på hvilke konsekvenser fagfornyelsen får for ditt arbeid som lærer og spesialpedagog? Er du opptatt spesialpedagogikkens framtid?  Statped kjører live-Podcast med folkene fra den populære skolepodcasten «Rekk opp hånda» under SPOT2019. Hør hva Martin Johansen selv sier i videoen nedenfor:

Petter Schjerven om språk i en digital tid

Den ordkjappe NRK-kjendisen kommer til SPOT og holder årets åpningsforedrag. Han tar oss med på en humoristisk vandring i språkets og kommunikasjonens verden. Hvordan bruker skolen språket i en digital tid, er spørsmålet Shcjerven stiller. Han tar utgangspunkt i ord og uttrykk vi i skole, utdanning og en digital tid bruker til daglig, og hvordan disse kan danne grobunn for forvirring og misforståelser. Hør hva Petter Schjerven selv sier han skal prate om;

Smakebiter fra årets SPOT-program

Statped kan i år presentere et mer spennende program enn noen gang på årets SPOT-konferanse 13.-14 november 2019, The Qube, Gardermoen. 

Se film om SPOT 2019