Til hovedinnhold

Lage en taktil bok - bidra til gode leseopplevelser!

Kurset vil starte med en teoretisk innføring, men dette er hovedsakelig et praktisk kurs hvor man får fordypet seg innenfor temaet og dele erfaringer med andre.
Personvern
Dato: Onsdag 24. april kl. 09.00 - 15.00
Påmeldingsfrist: 03.04.2024
Målgruppe:
Pedagogisk personale, foresatte, avlastning, PPT og andre personer som jobber med barn, unge eller voksne som kan ha behov for og glede av en taktil bok.
Sted: Statped, Hovseter, Gamle Hovsetervei 3, 0768 Oslo
Pris: Gratis, det vil bli servert en enkel lunsj

Påmeldingsfristen for dette kurset har utløpt

Taktile bøker er tredimensjonale slik at de kan oppfattes med hendene. Bøkene vi lager på dette kurset lages ut ifra den enkelte personens behov og motivasjon, for å skape interesse og leseglede.  

 I den praktiske delen vil dere få utdelt relevant materiale til å lage en taktil bok. Kurset handler hovedsakelig om å planlegge og lage en taktil bok, muligheter for erfaringsdeling og utveksling av hvordan taktile bøker skal utformes, introduseres og brukes. Kursledere er til stede også under den praktiske delen og kan bidra med veiledning og rådgivning knyttet til utforming av bøkene.   

Kursledere: Anne Sofie Fjær Løvbrøtte, Vanja Andersen og Charlotte Liamo 

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Anne Sofie Fjær Løvbrøtte på e-post anne.lovbrotte@statped.no hvis du har spørsmål om kurset eller oppmøte

Andre merknader

Lunsj er ikke inkludert i kurset.   

Praktisk informasjon vil bli sendt ut per epost i forkant av kurset. 

Hvis det er få påmeldte vil kurset bli avlyst, beskjed om dette vil da bli gitt etter kursets påmeldingsfrist er utløpt. 

Det er ikke parkeringsmuligheter for kursdeltakere på Hovseter, så vennligst benytt kollektiv transport