Android

Her finner du en oversikt over programmer og apper du kan bruke som verktøy for formidling for Android. Klikk på overskriften for å komme videre til en omtale av appen.

Explain everything

Explain everything er en verktøy-app hvor du kan forklare innhold ved hjelp av bilder, tekst, lyd og animasjon. I appen kan du ta skjemopptak i form av video og lyd mens du snakker. Explain everything finnes for iOS, Android, Windows og ChromeBook. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker IOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Spesielle historier

Med appen Spesielle historier kan du lage egne historier med tekst, bilde og lydopptak som du kan dele med andre. Den er bygget opp som et album og har en enkel og oversiktlig utforming som gjør det brukervennlig for både barn og voksne. Appen kan brukes til å formidle seg gjennom å lage bøker og album med lyd- og bildestøtte. Dette kan bant annet brukes til å jobbe med og presentere fagstoff, hjem- barnehage/skole- informasjon og visualisere ukas mål, øveord og gloser.

Book Creator

Book Creator er en verktøy-app der lærer og elever kan lage digitale bøker med elementer som bilde, tekst, lyd og video. Appen finnes både for iOS, Android og Windows. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!