iOS

Her finner du en oversikt over programmer og apper du kan bruke som verktøy for formidling for iOS. Klikk på overskriften for å komme videre til en omtale av appen.

Picture Talk

Picture talk er en app som gir visuell og auditiv støtte i begrepsinnlæringen gjennom bruk av lyd, bilde og tekst. Appen er fleksible og kan bruke til å lage fortellinger med egne bilder, lydopptak og tekst. Appen har også en database med bilder, og passer best for barn mellom 2 til 10 år.

Spesielle historier

Med appen Spesielle historier kan du lage egne historier med tekst, bilde og lydopptak som du kan dele med andre. Den er bygget opp som et album og har en enkel og oversiktlig utforming som gjør det brukervennlig for både barn og voksne. Appen kan brukes til å formidle seg gjennom å lage bøker og album med lyd- og bildestøtte. Dette kan bant annet brukes til å jobbe med og presentere fagstoff, hjem- barnehage/skole- informasjon og visualisere ukas mål, øveord og gloser.

Inspiration Maps

Inspiration Maps er et tankekartprogram for iOS. Tankekartet kan brukes for å presentere et emne på en dynamisk måte. Under en presentasjon kan du velge hvilke undertema du vil presentere. Du kan når som helst velge det tema som passer best å snakke om i forhold til respons fra publikum. I tillegg kan presentasjon støttes opp med bilder, tekst og innleste lydkommentarer. Inspiration finnes også som program for Windows og Mac OSX. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Strip Designer

Strip Designer er tegneserieapp for iOS. Du kan lage tegneseriestriper fra 100 ferdige oppsett. I tillegg kan du bygge opp din egen tegneserie med egne bilder.

Explain Everything

Explain everything er en verktøy-app hvor du kan forklare innhold ved hjelp av bilder, tekst, lyd og animasjon. I appen kan du ta skjemopptak i form av video og lyd mens du snakker. Explain everything finnes for iOS, Android, Windows og ChromeBook. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker IOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Puppet Pals

Puppets Pals er en app for iOS som du kan bruke til å fortelle historier gjennom animerte karakterer i ditt eget teater. Du kan velge mellom mange ulike karakterer, og legge til egne karakterer fra kamerarullen.

iMovie

iMovie er et videoredigeringsprogram for iOS og Mac OSX. Programmet gir mulighet til å legge inn tekst, lydkommentarer og video inn i video. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Book Creator

Book Creator er en verktøy-app der lærer og elever kan lage digitale bøker med elementer som bilde, tekst, lyd og video. Appen finnes både for iOS, Android og Windows. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!