Windows

Her finner du en oversikt over programmer og apper du kan bruke som verktøy for formidling for Windows. Klikk på overskriften for å komme videre til en omtale av appen.

Photo Story 3

Photo Story 3 for Windows er et program hvor du lager videofilm av bilder, tekst og tale.

Inspiration

Inspiration er et tankekartprogram som kan brukes for å presentere et emne på en dynamisk måte. Under en presentasjon kan du velge hvilke undertema du vil presentere. Du kan når som helst velge det tema som passer best å snakke om i forhold til respons fra publikum. I tillegg kan presentasjon støttes opp med bilder, tekst og innleste lydkommentarer. Inspiration finnes også som program for Windows og iOS. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Explain Everything

Explain everything er en verktøy-app hvor du kan forklare innhold ved hjelp av bilder, tekst, lyd og animasjon. I appen kan du ta skjemopptak i form av video og lyd mens du snakker. Explain everything finnes for iOS, Android, Windows og ChromeBook. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker IOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Book Creator

Book Creator er en verktøy-app der lærer og elever kan lage digitale bøker med elementer som bilde, tekst, lyd og video. Appen finnes både for iOS, Android og Windows. Appen fungerer ulikt på de forskjellige platformene. Vi bruker iOS appen for å demonstrere de ulike funksjonene og mulighetene.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!