Til hovedinnhold

Gruffalo & Lille Gruffalo

Her får du fortellingene om Gruffalo, og Lille Gruffalo på norsk tegnspråk med norsk tale.

Gruffalo omslag
  1. Kategori: Hørsel, Barnehage, Småtrinnet (1.-4.), Filmer (video), Tegnspråk, Tegnspråk, Statpeds ressurser, Video (kjøp/leie)
  2. Språk: Tegnspråk med norsk tale
  3. Format: Video (kjøp/leie)
  4. Utgiver: Statped

Gruffalo, hva er det for et dyr? Vet du’kke det, han er litt av en fyr, med knoklete knær og klørne ute og en giftiggrønn vorte på sin snute.

Her får du fortellingene om Gruffalo, og Lille Gruffalo. I den første boken møter vi en snartenkt mus som lurer både reven, ugla, slangen og til slutt en sulten Gruffalo. I den andre boken, blir lille Gruffalo advart mot å gå dypt inn i den store skogen. Men hun tror ikke helt på at det finnes noen Stor Stygg Mus, og en snøtung natt da pappa sov stakk vesla fra hulen helt uten lov.

Fortellingen om Gruffalo og lille Gruffalo er skrevet på rim. I gjendiktingen til norsk tegnspråk har Ipek D. Mehlum og Kjersti Fjeldstad skapt rimets gjentakelse og forutsigbarhet på en ny og spennende måte. Med innlevelse forteller Ipek historiene og vi kan levende se for oss hva som utspiller seg i skogen. Kjersti forteller historien på norsk talespråk slik bare hun kan formidle Ipek sin tegnspråkversjon av disse flotte barnebøkene. Oversettelse og produksjon av Gruffalo og Lille Gruffalo på tegnspråk er gjennomført med støtte fra Nasjonalbiblioteket.Gruffalo, hva er det for et dyr? Vet du’kke det, han er litt av en fyr, med knoklete knær og klørne ute og en giftiggrønn vorte på sin snute. Her får du fortellingene om Gruffalo, og Lille Gruffalo. I den første boken møter vi en snartenkt mus som lurer både reven, ugla, slangen og til slutt en sulten Gruffalo. I den andre boken, blir lille Gruffalo advart mot å gå dypt inn i den store skogen. Men hun tror ikke helt på at det finnes noen Stor Stygg Mus, og en snøtung natt da pappa sov stakk vesla fra hulen helt uten lov.

Fortellingen om Gruffalo og lille Gruffalo er skrevet på rim. I gjendiktingen til norsk tegnspråk har Ipek D. Mehlum og Kjersti Fjeldstad skapt rimets gjentakelse og forutsigbarhet på en ny og spennende måte. Med innlevelse forteller Ipek historiene, og vi kan levende se for oss hva som utspiller seg i skogen. Kjersti forteller historien på norsk talespråk, slik bare hun kan formidle Ipek sin tegnspråkversjon av disse flotte barnebøkene.

Oversettelse og produksjon av Gruffalo og Lille Gruffalo på tegnspråk er gjennomført av Statped med støtte fra Nasjonalbiblioteket.