Til hovedinnhold

Among the Sleep

En spennende og inkluderende inngang til arbeid med tekst, språk, religionsfaglige og samfunnsfaglige temaer i ungdomsskolen og videregående skole.

Logo: Liten gutt og bamse balanserer på en planke i mørket.
  1. Kategori: Sammensatte lærevansker, KRLE, Engelsk, Norsk, Mellomtrinnet (5.-7.), Ungdomstrinnet, Videregående, Mac, Windows, Digitale spill, Underholdningsspill
  2. Utvikler: Krillbite Studio

I Among the Sleep spiller du en toåring som våkner i senga og oppdager at moren er forsvunnet. Spillet går ut på å samle minner for å finne tilbake til henne. Du får hjelp av bamsen Teddy. Han veileder deg samtidig som han er en god venn å ha i nattemørket. Spillet går under sjangeren spenning og har en aldersgrense på 12 år.

Among the Sleep er et førstepersons oppdagelsesspill der du opplever verden fra en toårings perspektiv. Den litterære fortellingen er lineær, men du interagerer med omgivelsene på jakt etter minner. Spillet kan brukes med norsk eller engelsk tale og undertekst, og er i tillegg tekstet på en rekke andre språk. Spillet setter stemning fra første stund og kan blant annet brukes som introduksjon til muntlig eller skriftlig arbeid i norsk eller for å øke muntlig eller skiftlig kompetanse i engelsk. Noen korte instruksjoner gis i tekstform, men det meste av kommunikasjonen skjer auditivt via bamsen Teddy. Språket er enkelt og uttalen forståelig.

Kontrollsystemet i spillet er enkelt, og mange vil klare å nå spillets mål på egenhånd. De sterke auditive og visuelle inntrykkene gjør at det også er spennende å spille i par eller i små grupper.

Spill i skolen

Programmering for barn med særskilte behov