Til hovedinnhold

Her Story

I Her Story leter du gjennom politiets arkivsystem for å finne ut av hva som skjedde i en gammel mordsak. Spillet passer godt i engelskundervisningen på videregående skole.

Logo med bilder av hovedpersonen i spillet
  1. Kategori: Språk/tale, Sammensatte lærevansker, Engelsk, Videregående, Apper/programvare, iOS, Mac, Windows, Pedagogisk bruk av teknologi, Digitale spill, Underholdningsspill
  2. Systemkrav: iOS, Windows, Mac
  3. Utvikler: Sam Barlow

Her Story inneholder hundrevis av klipp fra flere politiavhør. Avhørene er på engelsk. Skriv inn søkeord og få tilgang til videoklipp fra politiets vitneavhør. Din oppgave er å hente ut informasjon fra filmene og resonnere deg frem til sannheten bak mordet. Samarbeid med andre og sett sammen informasjonen dere har samlet for å danne et felles bilde av hendelsesforløpet. Spillet har ikke en tydelig avslutning, men er ferdig når du mener du har løst mordgåten.

Spillet kan være en spennende og utforskende måte å jobbe med litteratur på. Her Story er en fortelling, men delene av fortellingen kommer ikke kronologisk. I motsetning til mer tradisjonell litteratur pusler du historien sammen selv.

Spill i skolen

Programmering for barn med særskilte behov