Til hovedinnhold

Reminders with Voice Reminder

Reminders with Voice Reminder er en påminnelsesapp med kalender og vekkerklokke. Appen kan egne seg for personer som trenger påminnelser gjennom dagen, på en enkel og oversiktlig måte.

App-ikon
  1. Kategori: Ervervet hjerneskade, Sammensatte lærevansker, Utviklingshemming, Autismespekter, AD/HD, Småtrinnet (1.-4.), Mellomtrinnet (5.-7.), Ungdomstrinnet, Videregående, Voksne, Apper/programvare, iOS, Struktur, Sosiale ferdigheter, Pedagogisk bruk av teknologi, Lærevansker og utviklingshemming
  2. Systemkrav: Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch
  3. Utvikler: Aida organizer, Sergio Licea

I Reminders with Voice Reminder lager du påminnelser raskt og enkelt. Når du oppretter en ny påminnelse kan du velge en engangspåminnelse eller påminnelser som skal gjentas daglig, ukentlig, månedlig eller årlig. Påminnelsen kan tilpasses den enkelte ved å tilknytte lyd, bilde og tekst.
I tillegg til påminnelser inneholder appen vekkerklokkefunksjon, dagsoversikt og månedskalender.

En app med kalender og påminnelser vil kunne hjelpe eleven med å huske viktige hendelser eller avtaler og til å skape oversikt og trygghet, noe som styrker muligheten for selvstendig og inkluderende deltakelse i skolehverdag og fritid.

Oppretting av påminnelse i appen. Funksjoner du kan velge er beskjed, lyd, bilde, pre- alarm, legge i kalender og ranger prioritet.