Logopedisk stemmetrening - praktiske øvelser | www.statped.no

Logopedisk stemmetrening - praktiske øvelser

”Logopedisk stemmetrening - praktiske øvelser” består av et veiledningshefte med filmklipp som illustrerer de ulike øvelsene. Hensikten er å gi logopeder og logopedstudenter inspirasjon og innblikk i øvelser som er nyttige å mestre under arbeid med stemmevansker.

Fakta og tilgjengelighet

Forside med tittel og bilde av en DVD.

Kategori: Språk/tale, Filmer (video), Bokmål, Stemmevansker, Statpeds ressurser

Språk: Norsk

Pris: Gratis

Format: PDF

Utgiver: Statped, 2017

Heftet leveres i elektronisk format som pdf. Du kan skrive ut heftet på papir, men du kan jobbe mer effektivt med tekst og videoklipp hvis du beholder heftet i elektronisk format. Du kan da klikke på videosymbolet i heftet og se tilhørende filmklipp direkte. Dette fungerer både på PC og nettbrett, men det krever nettforbindelse.

Gjennom å studere filmklippene blir det lettere å trene på egen hånd. Filmklippene viser øvelser for utvikling av stemmefunksjonen, samt øvelser for økt kroppskjennskap. Kombinasjonen danner et fint fundament for et helhetlig stemmearbeid.

I veiledningsheftet blir teori om stemme og betraktinger i forhold til arbeidet med stemmevansker presentert. Øvelsene som vises i filmklippene blir nærmere beskrevet i den andre delen av heftet, og dette danner et fint fundament for et helhetlig stemmearbeid.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!