SPOT | www.statped.no

SPOT

Statpeds årlige konferanse om teknologi og spesialpedagogikk.

26.-27.oktober 2022, The Qube, Gardermoen.

SPOT er en praktisk konferanse som skal inspirere, gi oversikt og øke kompetansen. Konferansen er for lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektor og for foreldre.

Opptak SPOT 2021

Her kan du se opptak fra konferansen.

Se opptak

Statpeds læringsressurser presentert på SPOT 2021

Tastaturbo

Tastaturbo er et universelt utformet tastaturtreningsprogram som er nettbasert og plattformuavhengig. Målgruppa er barneskuleelevar som skal lære seg touch-metoden.

Tolking og barn - Nyhet fra Statped

Tolking, hva er det? er et samtalemateriell rettet mot barn. 

Før du snakker med barna om tolking, anbefaler vi at du ser på temasiden Tolking og barn på Statped.no. Rettet mot voksne rundt barnet.

TegnSkatter

Lekematta TegnSkatter er en tegnet verden av dyr og tegn fra norsk tegnspråk. Utforsk og lek. Skann skattermerkene med appen Arilyn (AR-teknologi) og skattene vises på enheten din. 

 

Temaside - Spill i skolen

På temasiden kan du lese om fordelene med digitale spill som inkluderende læringsaktivitet, hvordan tilrettelegge, samt tips og erfaringer og eksempler på spill. 

Gå til temaside

Programmering for barn med særskilte behov

På denne siden finner du en innføring i hva programmering er, hvordan du kan jobbe med programmering i skole og barnehage og nyttige tips til tilrettelegging.

Gå til temasiden

Digital didaktikk og inkludering

Statped har bygget opp praksisnære e-læringsmoduler, der målet er å fremme et inkluderende læringsmiljø for alle elever i grunnskolen.

Les mer

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Tusen takk for hjelpen!