SPOT

SPOT er Statpeds årlige konferanse om spesialpedagogikk og teknologi.

SPOT 2020 arrangeres 16. og 17. november på The Qube på Gardermoen. 

SPOT er en praktisk konferanse som skal inspirere, gi oversikt, øke kompetansen og være en plass for å dele erfaringer. Konferansen er for deg som bruker teknologi i opplæringen. Den er for lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektor og for foreldre. 

Statped følger regjeringen og Folkehelseinstituttets retningslinjer og anbefalinger, og tar alle forholdsregler for smittevern.

Tilpasning og inkludering i teknologirike omgivelser

Simen Spurkland gir eksempler, tips og råd om hvordan digitale verktøy kan bidra til et inkluderende læringsfelleskap på SPOT. Få en smakebit i videoen.

Les mer om plenum 6

Mitt liv med teknologi og synshemming

Vil du høre radio- og TV-kjendis Ronny Brede Aase snakke om bruk av teknologi når en er synshemmet? Her får du en smakebit på det han kommer å dele på SPOT.

Les mer om plenum 1

To brødres kamp mot nettmobbing

På SPOT setter vi fokus på digital mobbing. Youtube-brødrene Simen og Daniel deler av sine erfaringer på godt og vondt. Her kan du høre hva de vil snakke om.

Les mer om seminar 11

Når teknologi er avgjørende for deltakelse

På et at seminarene på SPOT 2020 vil Isabella, sammen med sin mor, Carolina Caggiano  og  rådgiver i Statped Anne-Merethe Kleppenes, vise teknologmuligheter om talespråket mangler.

Les mer om seminar 7

Digitalt utenforskap eller innenforskap?

To Youtubere, en spesialpedagog, en forsker og en synshemmet er invitert til en samtale om digitale muligheter for deltakelse. Det skal også handle om digitalisering kan føre til at noen elevgrupper blir ekskludert.

Les mer om plenum 5

Programmet for SPOT 2020 er klart

Sjekk ut årets mangfoldige SPOT-program. SPOT er blitt en etablert møteplass for teknologi og spesialpedagogikk. I år må du sette av datoene 16.-17. november og ta turen til The Qube på Gardermoen.

Les mer om programmet

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!