SPOT

SPOT er Statpeds årlige konferanse om spesialpedagogikk og teknologi.

SPOT 2019 arrangeres 13. og 14. november på The Qube på Gardermoen. 

SPOT er en praktisk konferanse som skal inspirere, gi oversikt, øke kompetansen og være en plass for å dele erfaringer. Konferansen er for deg som bruker teknologi i opplæringen. Den er for lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektor og for foreldre. 

Teknologi i førskolealder på SPOT

Jobber du i barnehage og trenger kreative ideer om hvordan du kan bruke digitale verktøy til lek, læring og inkludering? Vi har flere seminarer og workshops hvor du kan lære mer om å bruke digitale verktøy i barnehagen om kan bidra til læring, tilpasning og inkludering for alle barn. 

Les mer om barnehagetema på SPOT 2019

AR og Google Glass for elever med ADHD og autismespekterforstyrrelser

Ikke gå glipp av en av de store begivenhetene på årets SPOT-konferanse. Dr. Ned Sahin fra Boston er en av de ledende i å bruke teknologi for å øve på sosiale og emosjonelle ferdigheter Hør ham og prøv Google Glass på SPOT 14. november.

 

Rekk opp hånda! Live podcast med Martin Johannessen og Jørgen Moltubak

Lurer du på hvilke konsekvenser fagfornyelsen får for ditt arbeid som lærer og spesialpedagog? Er du opptatt spesialpedagogikkens framtid? På SPOT 2019 kjører Statped live podcast med folkene fra den populære skolepodcasten «Rekk opp hånda». Hør hva Martin Johannssen selv sier i videoen nedenfor:

Petter Schjerven om språk i en digital tid

Den ordkjappe NRK-kjendisen kommer til SPOT og holder årets åpningsforedrag. Han tar oss med på en humoristisk vandring i språkets og kommunikasjonens verden. Hvordan bruker skolen språket i en digital tid? Schjerven tar utgangspunkt i ord og uttrykk vi bruker til daglig i skole, utdanning og en digital tid, og hvordan disse kan lede til forvirring og misforståelser. Hør hva Petter Schjerven selv sier han skal prate om:

Smakebiter fra årets SPOT-program

Statped kan i år presentere et mer spennende program enn noen gang på årets SPOT-konferanse 13.–14. november 2019, The Qube, Gardermoen. 

Se film om SPOT 2019