Personvernerklæring

Abonnement på nyhetsbrev og personvern

Statped tilbyr deg å abonnere på nyhetsbrev. Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra Statpeds regioner for alle som ønsker det.

Nyhetsbrevet genereres ved hjelp av vertøyet MailChimp (mailchimp.com)

For at vi skal sende e-post til riktig person, må vi registrere e-postadressen din som et minimum.

Det er frivillig å registrere fornavn, etternavn og kommune. Formålet med dette er at vi finner e-postadressen din hvis den er blitt registrert feil, og at du mottar nyhetsbrev fra regionen der kommunen din befinner seg. 

Personopplysninger du registrerer, lagres hos MailChimp og deles ikke med andre. Data lagres på servere i USA. Les MailChimps personvernpolicy (mailchimp.com)

Du kan kontakte Statped hvis du vil

  • ha innsyn i 
  • korrigere
  • slette 

registrerte opplysninger knyttet til ditt e-postabonnement hos oss. Om du vil ha slettet e-postadressen din, kan ikke Statped lenger sende deg nyhetsbrev. 

Når du mottar et nyhetsbrev, er det en lenke nederst i hvert brev med teksten «Meld deg av nyhetsbrevet» og en lenke du kan klikke på. Om du klikker på lenken, er du meldt av nyhetsbrevet, og registrerte opplysninger om deg hos MailChimp, blir slettet. Samtidig får du anledning til å fortelle oss hvorfor du meldte deg av nyhetsbrevet vårt. Det er selvsagt frivilling å svare. 

Side 9 av 15