Til hovedinnhold

Tigergjengen - bokserie for unge og voksne

Unge og voksne med utviklingshemming eller lærevansker trenger også godt lesestoff; spennende, morsomme og underholdende historier som de kan kjenne seg igjen i.

  1. Kategori: Sammensatte lærevansker, Utviklingshemming, Ungdomstrinnet, Videregående, Voksne, Bøker/hefter, Lærevansker og utviklingshemming
  2. Pris: 349 kroner

Serien om Tigergjengen handler om fem venner som flytter inn i et bofellesskap og som prøver å mestre hverdagens små og store utfordringer med pågangsmot og humør.

Temaene i serien om Tigergjengen er tilpasset unge og voksne. Det handler om å flytte hjemmefra, bestemme selv, være litt for glad i mat, havne på feil buss, finne seg en kjæreste, samarbeide med andre, forstå hva som skjer på tv og mye mer.

Forfatter og illustratør er Nina Skauge. Hun er mor til en ung mann med Downs syndrom og har i mange år arbeidet, publisert bøker og holdt foredrag om ulike tema knyttet til utviklingshemming, blant annet selvstendighet, læring, skole, barnehage, vennskap, kjærlighet, helse, bolig og foreldrerollen. Hver bok er på 32 sider og har store, fargerike illustrasjoner.