Tigergjengen - bokserie for unge og voksne | www.statped.no

Tigergjengen - bokserie for unge og voksne

Unge og voksne med utviklingshemming eller lærevansker trenger også godt lesestoff; spennende, morsomme og underholdende historier som de kan kjenne seg igjen i. Serien om Tigergjengen handler om fem venner som flytter inn i et bofellesskap og som prøver å mestre hverdagens små og store utfordringer med pågangsmot og humør.

Fakta og tilgjengelighet

Kategori: Sammensatte lærevansker, Utviklingshemming, Ungdomstrinnet, Videregående, Voksne, Bøker/hefter, Lærevansker og utviklingshemming

Pris: 349 kroner

Temaene i serien om Tigergjengen er tilpasset unge og voksne. Det handler om å flytte hjemmefra, bestemme selv, være litt for glad i mat, havne på feil buss, finne seg en kjæreste, samarbeide med andre, forstå hva som skjer på tv og mye mer.

Forfatter og illustratør er Nina Skauge. Hun er mor til en ung mann med Downs syndrom og har i mange år arbeidet, publisert bøker og holdt foredrag om ulike tema knyttet til utviklingshemming, blant annet selvstendighet, læring, skole, barnehage, vennskap, kjærlighet, helse, bolig og foreldrerollen. Hver bok er på 32 sider og har store, fargerike illustrasjoner.

bilde av bøkene i bokserien tigergjengen

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!