Afasi og samtale: gode råd om kommunikasjon | www.statped.no

Afasi og samtale: gode råd om kommunikasjon

Tenk deg at du våkner en morgen og ikke kan stå på beina, ikke kan løfte armen og ikke kan snakke. Slik åpner boken "Afasi og samtale".

Fakta og tilgjengelighet

Forside Afasi og samtale, to som snakker sammen

Kategori: Språk/tale, Afasi, Bøker/hefter, Bokmål

Pris: 148 kroner

De færreste vet hva afasi er, og enda færre har regnet med at det kunne skje med dem, sier forfatterne.

Afasi vil ikke si at man har mistet språket, men den som har fått afasi, har ikke lenger like god tilgang til språket sitt. Og fordi vi bruker språket for å kommunisere med andre, vil afasi være en alvorlig funksjonshemming for den som rammes.

Derfor har forfatterne skrevet en bok om kommunikasjon og samtale for familien, vennene og kollegaene til personer med afasi. "Afasi og samtale" vil også være nyttig for logopeder, helsepersonell og andre som kommer i kontakt med afasi. Boken handler om likeverd i samtaler, oppklaring av misforståelser, kroppsspråk, forutsetninger for gode samtaler og andre ting det kan være godt å huske på i alle samtaler, ikke bare når en av samtalepartnerne har afasi!

"Afasi og samtale: gode råd om kommunikasjon" er skrevet av Margit Corneliussen, Line Haaland-Johansen, Monica I.K. Knoph, Marianne Lind og Eli Qvenild. Boken er utgitt på Novus forlag i 2006.

ISBN 978-82-7099-440-3

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!