Enklere hverdag med smarttelefon for elever med konsentrasjons- eller oppmerksomhetsvansker

Enklere hverdag med smarttelefon for elever med konsentrasjons- eller oppmerksomhetsvansker

Videoforelesning med Kenneth Larsen, Rådgiver ved Regional kompetansetjeneste for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi.

Fakta om video

Kategori: Ervervet hjerneskade, Sammensatte lærevansker, Tourettes syndrom, Autismespekter, AD/HD, Videoforelesning, Kunnskap om teknologi, Teknologierfaringer, Pedagogisk bruk av teknologi

Språk: Norsk

Last ned presentasjonen her (PDF) 

Les mer om hvordan du kan bruke Apple Watch for elever med oppmerksomhets- og konsentrasjonsvansker.

Denne videoforelesningen gir deg enkle konkrete tips til bruk av smarttelefon overfor elever med konsentrasjons- eller oppmerksomhetsvansker. Du får også informasjon om bakgrunnen for og gjennomføring av et prosjekt hvor ungdom med ADHD benyttet smarttelefon som et hjelpemiddel for å mestre hverdagsutfordringer, gjennomført av Regional kompetansetjeneste for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi i Helse Sør-Øst.

Kenneth Larsen er Rådgiver ved Regional kompetansetjeneste for autisme, ADHD, Tourettes syndrom og narkolepsi. Larsen har en mastergrad i spesialpedagogikk, og er for tiden phd-student ved Medisinsk Institutt ved Universitetet i Oslo. Larsen har erfaring med arbeid både med førskolebarn, skoleelever, ungdom og voksne innen målgruppene. 

Forelesningen ble holdt på SPOT 2016.

Fant du det du lette etter?

0/250
0/250

Takk for din tilbakemelding!